ABO

Start abocampagne 2021-2022

31.05.2021

Afgelopen seizoen lag het Lisp er grotendeels verlaten bij. Heel de club snakt naar een terugkeer van de fans en intussen zien we eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Gelukkig, want enkel samen zijn wij Lierse!

Onze abocampagne voor het seizoen 2021-2022 is vanaf vandaag van start gegaan.

Als abonneehouder kon je vorig seizoen slechts enkele wedstrijden bijwonen. De club voorziet daarom in een compensatieregeling voor alle abonneehouders die de club zijn blijven steunen. Om niet te verdrinken in een moeras van compensaties houden we het graag simpel en voorzien we twee opties.

OPTIE 1

Bij deze optie ligt de focus op je steun aan geel-zwart. Belangrijk is dat je abonnementsprijs ongewijzigd blijft. Daarbovenop ontvang je nog enkelen fijne extra's van de club en haar partners.

Zo heb je recht op een gratis inkomticket voor een bezoek aan Robotland, het interactief pretpark van onze voorzitter. Partner Kingslize Pizza trakteert een gratis pizza en uit alle supporters die voor deze optie kiezen, loten we drie gelukkigen die samen de aftrap geven van de eerste competitiewedstrijd. Tot slot is je eerste pintje of cola van het huis. Dit doen we door je nieuwe abonnement alvast te voorzien van een dranktegoed van €5.

Kies je voor optie 1? Verleng dan je abonnement vóór 19 juni. Nadien vervalt de mogelijkheid om deze optie te kiezen.

OPTIE 2

Bij deze optie zijn de nieuwe prijzen van toepassing (zie verder). Op de nieuwe prijs voorziet de club een korting van 50%. Dit wordt opgedeeld in 25% korting op je nieuwe abonnement en 25% van de waarde wordt opgeladen in dranktegoed.

Kies je voor optie 2? Dan moet je wachten met de verlenging van je abonnement tot 21 juni. Vanaf die dag heb je tot 3 juli de tijd om de verlenging te voltooien. Nadien vervalt ook de mogelijkheid om deze optie te kiezen en vervalt je voorbehouden plaats

NIEUWE ABOPRIJZEN

Voor supporters die optie 1 kiezen gelden dezelfde prijzen als vorig seizoen. De prijzen kan je onderaan de pagina nalezen.

VOORLOPIG ENKEL ONLINE VERKOOP

Het verlengen van bestaande en verkoop van nieuwe abonnementen loopt voorlopig uitsluitend via https://lierse.tickethour.be. Op 17, 18 en 19 juni plannen we een eerste fysieke verkoop. De exacte openingsuren worden binnenkort bekend gemaakt. Mindervaliden abo's en familie abo's kunnen enkel aan het loket worden verlengd.

VRAGEN EN OPMERKINGEN

Bij vragen en of opmerkingen kan je steeds terecht via info@lierse.com en we helpen je zo spoedig mogelijk verder.

We hopen jullie massaal terug te verwelkomen op het Lisp, want enkel SAMEN ZIJN WIJ LIERSE!

 

 

ABO