Bernier (foto Antwerp)

Antoine Bernier tekende bij Lierse

15.01.2019

Door het uitvallen van Nick Kuylaars, die maanden out is met blessure aan de buikspieren, waren de mogelijkheden op de flank beperkt geworden.
Onze club heeft daarom nog een extra inkomende transfer gerealiseerd. Van Antwerp wordt Antoine Bernier voor 6 maanden gehuurd. Bernier is een 21-jarige Belgische flankspeler.

Bernier werd door RSC Anderlecht ontdekt bij de jeugd van Dinant. Bij RSCA speelde hij bij de U19 en de U21. De jonge winger was met de Brusselaars ook actief in de UEFA Youth League waarin hij o.a. scoorde tegen FC Barcelona. Vorige zomer versierde Bernier een transfer naar Antwerp waar hij voor 3 seizoenen tekende. Nu kiest de jongeling dus voor een Liers avontuur. Bernier sluit deze ochtend al aan bij de groep, op training in Oosterwijk.

Bernier: ”Bij Lierse tref ik een club en supporters aan die warmte en passie uitstralen. Ik wil mijn kans hier grijpen en de ploeg helpen waar ik kan om goede resultaten neer te zetten. Ik kijk er alvast naar uit om mij volledig te smijten!”