Laes

Brent Laes op huurbasis naar Lierse

21.12.2020

Lierse bereikte deze namiddag een akkoord met OH Leuven omtrent de huurovergang van Brent Laes. De 20-jarige linksachter tekende tot het einde van het seizoen.

De in Bertem geboren Laes is een jeugdproduct van OH Leuven. In 2018 maakte de jonge Belg zijn profdebuut voor de Vlaams-Brabantse club in de 6-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen RFC Wetteren. De linksachter was onder coach Jacky Mathijssen international bij de U19.

De kersverse speler van geel-zwart gaf ons eerste reactie: “Lierse toont al enige tijd interesse in mij, en de laatste dagen is mijn transfer in een stroomversnelling gekomen. Ik ben trots met deze overgang, Lierse is in mijn ogen een grote en mooie club. In 1B is elke wedstrijd een finale. Ik kijk er naar uit om die strijd mee aan te gaan. Mijn kwaliteiten? Ik ben een linksachter met een groot loopvermogen die graag mee naar voren trekt. Al zal ik mijn defensieve taken niet snel verwaarlozen. Overigens zal ik mij niet snel gewonnen geven en 90 minuten blijven vechten. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan!”

Welkom bij Lierse, Brent!