Dirk terug naar Lier

Dirk Gyselinckx is de nieuwe technisch coördinator van de Lierse jeugdwerking

04.01.2019

Het bestuur van Lierse bereikte een akkoord met Dirk Gyselinckx om technisch coördinator van de Lierse jeugdwerking te worden.

Luc Van Thillo: “De motivatie en opdracht van Dirk is duidelijk. Hij gaat onze jeugdwerking terug leven inblazen, van de jongste spelertjes tot de beloften. Dirk zal de organisatie van onze jeugdploegen op zich nemen en hiervoor een professionele structuur op poten zetten. Daarnaast zal onze nieuwe jeugdverantwoordelijke een doorstroming ontwikkelen van de beloften naar het eerste elftal. Dirk komt over van RSCA Anderlecht, die we willen bedanken voor de correcte afwikkeling van deze overgang.”

Voor Gyselinckx is het een weerzien met Lierse na een langdurige opdracht bij Anderlecht. Gyselinckx kende 10 succesvolle jaren bij Paars-wit waar hij o.a. jeugdspelers Lukaku, Thielemans en Dendoncker naar de eerste ploeg loodste. Hij vervulde ook prestigieuze opdrachten in binnen- en buitenland bij o.a. clubs als AC Milan en Metz.

Dirk Gyselinckx: ”Bij Lierse is het voor mij allemaal begonnen als professionele jeugdtrainer. Bij Geel-zwart kan ik dus mijn professionele cirkel rondmaken en bovendien opnieuw werken in mijn achtertuin. Ik sta te popelen om vanaf a.s. maandag aan mijn opdracht te beginnen!”