HOO LIE

Een Jong Lierse onderuit tegen Hoogstraten

30.07.2022

Lierse trad deze avond met een mix van beloftenspelers en A-kern spelers aan tegen eerste nationale ploeg VV Hoogstraten.

Het was voor enkele Pallieters de ideale manier om matchritme op te doen. Voor Serge Tabekou werd het zijn debuut in onze kleuren. We kregen een doelpuntenrijke eerste kwartier in Hoogstraten. Naessens bracht geel-zwart vroeg op voorsprong met een rake kopbal. Lang konden onze Pallieters niet genieten van de voorsprong: Odimboleko bracht de thuisploeg al snel op gelijke hoogte. Na een exact een kwartier voetballen bracht Bjekovic de bezoekers op een 1-2 voorsprong. Dan was het moment voor Fallou Fall aangebroken, de spits van de thuisploeg scoorde een tweeklapper op 10 minuten en zette de 3-2 ruststand zo op het bord.

In de tweede helft probeerde Lierse een gelijkspel uit de brand te slepen, al was het Brandon die de eindstand 4-2 vastlegde. Volgende week wacht onze laatste oefenpot op het Lisp tegen Patro Eisden.