jh

Een punt tegen Virton

27.11.2022

Geel en zwart heeft zondagavond 2-2 gelijkgespeeld tegen Virton. Al na een kwartier kwamen de Pallieters op voorsprong na een penaltydoelpunt van kapitein Thibaut Van Acker. Op een zwaar veld had Lierse controle en was de voorsprong aan de rust verdiend. Na de pauze kantelde de wedstrijd toen Pupe en strenge rode kaart onder zijn neus geschoven kreeg. Ex-Lierse-speler Allach trapte de Luxemburgers bij hun eerste kans naar de 1-1. Lierse stond voor een zwarte opdracht met tien spelers en Anne maakte de opdracht nog moeilijker door vijf minuten voor affluiten de 1-2 binnen te leggen. De troepen van Tom Van Imschoot bleef verder zoeken na de gelijkmaker, deze kregen ze ook na opnieuw een penaltydoelpunt van onze kapitein Van Acker. Vrijdag 02/12 wacht de verplaatsing naar Sclessin voor de wedstrijd tegen SL16FC.