LIELOM

Een puntendeling op het Lisp

05.12.2021

Na een strijdvaardige tweede helft, heeft geel-zwart deze avond een punt gepakt tegen Lommel SK. De Pallieters kwamen na een flauwe eerste helft al vroeg op achterstand, Thordarson trapte de 0-1 tegen de touwen. Lierse had het moeilijk om tot uitgespeelde kansen te komen. In de toegevoegde tijd van de eerste helft, kapte Schouterden mooi naar binnen en krulde de gelijkmaker voorbij doelman Fiermarin. 1-1 was meteen de ruststand. Een gretiger Lierse na de pauze, al kreeg het meteen een koude douche te verwerken toen De Oliveira een afvallende bal voorbij De Smet trapte. Onder impuls van het thuispubliek bleven onze spelers aandringen, Abdallah kopte tegen de lat. Met nog vijf minuten op de klok, trapte de ingevallen Naessens richting doel en kon Abdallah de 2-2 gelijkmaker en eindstand binnenschuiven. Volgende week zondag wacht een verplaatsing naar Virton.

Lierse: De Smet, Schuermans, Hendrickx, Van Acker, Limbombe, Maes, Schouterden, Bitsindou, Gillekens, Abdallah, Poelmans.

Lommel: Fiermarin, Lemoine, Wuytens, Neven, Henkens, De Oliveira, Verschueren, Belghali, Thordarson, Arzani, Roques.