Wint

Eerste oefenwinst tegen Zandhoven.

18.06.2022

Onder tropische temperaturen heeft geel-zwart deze avond haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen tegen K.Zandhoven.SK. Lierse begon moeizaam aan de wedstrijd, Dermaut bracht de thuisploeg na vijf minuten op voorsprong. Tijd voor onze leeuwen om het gaspedaal in te drukken, Libert trapte de gelijkmaker tegen de netten. Na de pauze domineerden onze Pallieters, Leemans en Limbombe zorgden voor de verdiende 1-3 eindstand. Woensdag wacht een nieuwe oefenpot tegen Putte.

Opstelling eerste helft: De Smet, Pupe, Gillekens, Poelmans, Smets, Teunen, Leemans, Schouterden, De Schryver, Libert en Thuys.

Opstelling tweede helft: Teunckens, Smets, Van Acker, Limbombe, Leemans, De Bie, De Schrijver, Poelmans, Teunen, Naessens en Laes.