kV

Geel-zwart wint op bezoek bij KVK Tienen

25.06.2022

Geel-zwart heeft deze voormiddag ook haar derde oefenwedstrijd gewonnen. De Pallieters waren deze voormiddag te gast bij eerste nationale ploeg KVK Tienen. De thuisploeg kwam het best uit de startblokken, Naudts bracht de suikerploeg al snel op voorsprong. Lierse kwam aan weinig kansen toe, en het bleef uitkijken voor de tegenstoten van de club uit het bergestadion. Na een halfuur dan toch de bezoekers: Gillekens kopte een hoekschop van De Schryver staalhard in doel. Op slag een misverstand in de Lierse defensie, Naudts profiteerde en trapte zijn tweede van de voormiddag voorbij Teunckens. Na de rust heel wat wissels en dat resulteerde meteen: Van Acker trapte de gelijkmaker fraai in de winkelhaak. Nog geen minuut later bracht De Schryver Lierse op voorsprong en nogmaals Van Acker zorgden voor de comfortabele 2-4 voorsprong. Tienen kreeg in de slotminuut nog een penalty, deze werd gestopt door De Smet.