LIEOHL

geel-zwarte tranen

28.10.2021

Deze ochtend vernamen we via de familie dat de Lierse supporter die gisteren onwel werd gedurende de wedstrijd, jammer genoeg later op de avond is overleden.

Frans Van Parijs stond bekend als een hevige supporter van Lierse. Sinds zijn 10 jaar was Frans trouwe supporter van de club. Hij volgde de club bij alle Europese verplaatsingen. Ook het mirakel van Leeds volgde Frans in de tribunes. We verliezen een supporter die 80 jaar lang de geel-zwarte kleuren heeft gesteund, in weer en wind. De voorzitter van onze club, Luc Van Thillo, heeft de man nog kunnen spreken na zijn reanimatie en uit alles bleek zijn onvoorwaardelijke steun en liefde voor de club.

Frans studeerde automechanica en was gedurende 13 jaar als autotechnieker werkzaam bij Caremans in Antwerpen. In 1967 werd hij zelfstandig garagist in Koningshooikt voor Toyota. Frans Van Parijs (90) vierde in 2017 nog zijn 60-jarig huwelijksjubileum.
We wensen als club de familie en vrienden te condoleren. 
De stilte gedurende de onderbreking van de wedstrijd was ijzingwekkend. De geel-zwarte familie leeft mee met jullie verdriet, hopelijk is dat een kleine steun. 

De hulpdiensten hebben alles gedaan wat in hun macht lag. Als club willen we dan ook de clubdokter van OHL en die van onze onze club, de leden van het Rode Kruis en onze stewards, en alle personeel danken voor hun snelle interventie en handelen.