Welkom

Info voor onze abonneehouders

14.09.2020

Lierse mag vanaf heden 2308 Pallieters ontvangen op het Lisp dat in 8 compartimenten werd herverdeeld . We hebben er alles aan gedaan om onze abonneehouders te ontvangen, en dit plan werd door de burgemeester en minister Weyts goedgekeurd.

En er is nog meer goed nieuws! We hebben het maximale aantal abonneehouders nog niet bereikt. Koop dus vandaag nog een abonnement via lierse.tickethour.be of aan ons aboloket en schreeuw onze geel-zwarte helden naar voren.

Abonneehouders dienen zich voor elke thuiswedstrijd te registreren met hun persoonlijke code via lierse.tickethour.be. De club zal deze code voor elke thuiswedstrijd via mail verzenden. Geen code ontvangen? Stuur een mail naar info@lierse.com . Eens je geregistreerd bent ontvang je een E-ticket waarmee de toegang tot het stadion is verzekerd.

Volgens de regels die van kracht zijn, mogen supporters bubbels vormen van 1,2,3,4 of maximum vijf personen. Deze personen moeten allemaal abonneehouders zijn. Om per bubbel effectief samen te zitten, dienen de tickets ook samen te worden gereserveerd. Deze reservatie gebeurt door de "bubbelverantwoordelijke". Iemand die alle codes van de fans uit dezelfde bubbel verzamelt en vervolgens via het ticketingplatform reserveert.

Let op Bubbels van vijf personen vormen kan enkel op tribune 1 en tribune 2. Op tribune 3 kan je enkel individuele tickets reserveren.

Aan de terugkeer van supporters in het stadion zijn enkele voorwaarden aan verbonden. We vragen uitdrukkelijk medewerking en begrip voor deze bijzondere omstandigheden. Er zal wekelijks een evaluatie plaatsvinden, er kan worden bijgestuurd worden waar nodig.

Onze club doet er alles aan om onze supporters op een veilige manier te ontvangen. In het stadion dienen onderstaande voorschriften strikt te worden gevolgd:

*Ontsmet regelmatig je handen.

*Hou je mondmasker altijd aan, ook als je zit.

*Ga niet rechtstaan tijdens het supporteren.

*Blijf in je aangewezen compartiment en verlaat deze niet.

*Hou afstand met supporters die niet in je bubbel zitten.

*Laat in het sfeervak telkens een zitje tussen.

*Luister naar de instructies van stewards en speaker.

*Kom tijdig naar het stadion, en vermijd wachtrijen.

*Geniet van de wedstrijd, we hebben er allemaal maanden op moeten wachten!

 

Laat ons er samen een veilig voetbalfeest van maken!