Feestvarken

Inzamelactie overtollige kerstcadeaus.

20.01.2023

Wist je dat kinderen in armoede op hun verjaardag vaak niet naar school gaan? Simpelweg omdat ze geen cadeautjes of uitnodigingen voor een feestje kunnen uitdelen. Feestvarken VZW & Lierse willen aandacht schenken aan deze problematiek tijdens de thuiswedstrijd tegen RWDM op zondag 27 januari.

OVER FEESTVARKEN VZW.

Feestvarken VZW is een Kempische organisatie uit Lille die feestpakketten samen met de gemeentelijke sociale diensten bezorgt aan kinderen waarvan ouders het financieel moeilijk hebben. Want elk kind verdient het om, samen met familie en vrienden, te genieten van zijn feestdag. De pakketten worden ingepakt door mensen met een beperking. Zo werkt feestvarken VZW mee aan een duurzame en inclusieve samenleving.

INZAMELACTIE KERSTCADEAUS LIERSE-RWDM.

Het zoveelste jaar op rij een boek ontvangen? Een Secret Santa geschenk waar je niets mee kan aanvangen? Voor de eerste thuiswedstrijd van 2023 tegen RWDM zal er ter hoogte van de fanshop een inzamelbox worden opgesteld waar alle overtollige kerstgeschenken in kunnen worden verzameld. Alle geschenken zijn welkom!

Feestvarken VZW engageert zich tot het maken van feestpakketten.

Zo krijgt uw geschenk een tweede leven en maakt u een kind gelukkig.

Wil je Feestvarken VZW financieel steunen? Een bijdrage ter plaatse zal zeker worden gewaardeerd!

SMIJT UW KNUFFEL OP HET VELD.

Om het thema extra kracht bij te zetten roept Lierse onze supporters om knuffelberen mee te nemen naar de wedstrijd. Om 15u50 bij het oplopen van de spelers mogen deze beertjes op het veld worden gesmeten. Deze giften gaan uiteraard ook integraal naar de feestvarken VZW.

Bedankt voor jullie steun!

 

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners