KVL

KEUKENS VAN LOMMEL BLIJFT LIERSE TROUW!

30.06.2020

Lierse kan fier melden dat Keukens Van Lommel ook komend seizoen onze hoofdsponsor zal zijn. Keukens Van Lommel zal een aanzienlijke investering doen in onze club, die het toelaat verder te groeien. Keukens Van Lommel zal dan ook net als vorig seizoen op onze shirts prijken!

Stefan en Herwig Van Lommel met een eerste reactie naar aanleiding van dit vernieuwd sponsorcontract “We zijn enorm blij dat we onze samenwerking kunnen verlengen. Lierse blijft een gevestigde waarde in de Kempen en ver daarbuiten. Het is mooi dat we ons familiebedrijf aan deze club kunnen blijven verbinden en zo onze visibiliteit in de regio versterken. We blijven de club en de jeugdwerking steunen. De Lierse jeugd moet terug een begrip worden in België en we willen hier als hoofdsponsor aan meehelpen”

Kennismaking Keukens Van Lommel:

Keukens Van Lommel is een familiezaak opgericht in 1991, met aan het hoofd Herwig Van Lommel en echtgenote Marleen Aertgeerts. Met zoon Stefan is de opvolging verzekerd.

Kwalitatieve keukens, dressings, badkamers en slaapkamers worden in eigen beheer vervaardigd. Met toonzalen in Westerlo en Aarschot, productie en magazijnen te Olen, is Keukens Van Lommel een gevestigde waarde met een onberispelijke reputatie, van in de Zuiderkempen tot diep in het Hageland.

Wie bij Van Lommel aanklopt kiest voor maatwerk, kwaliteit en service.

Breng zeker een bezoek aan de toonzalen van Keukens Van Lommel!

Toonzaal Westerlo         Toonzaal Aarschot

Olenseweg 127         Mouthorensteenweg 10,

2260 Westerlo            3201 Aarschot