Fandag

Klaar voor onze fandag?

04.08.2022

Na twee jaar van noodgedwongen afwezigheid is het zaterdag eindelijk tijd voor onze fandag. Maak u op voor de leukste-Lierse-dag van het jaar. 150% Lierke plezierke! Haal uw geel-zwarte attributen uit de kast en laat ons er samen met onze spelers een groot geel-zwart feest van maken. De toegang is uiteraard gratis.

PROGRAMMA.

We knallen deze Lierse feestdag om 13u in met een kidsdisco. Om 14u gaat niemand minder dan SERGIO het Lisp een eerste keer doen ontploffen. Fan van het betere gitaarwerk? Vanaf 15u geven De Kreunaers het beste van zichzelf. Om 16u volgt de apotheose met de officiële spelersvoorstelling van de A-kern met aansluitend een signeersessie in het themacafe.

FANSHOP EN ABOLOKET

Onze fanshop en het aboloket gaan vanaf 13u doorlopend open zijn. Scoor jij het gloednieuwe home shirt?

RANDANIMATIE.

Doorlopend valt er heel wat te beleven op de parking van het Lisp. Zo zijn er springkastelen, kindergrime etc. Uiteraard zijn er voldoende drank- en eetstanden voorzien. Voor ieder wat wils!

SUPPORTERSFEDERATIE LIERSE

Nieuw dit jaar is de stand van de supportersfederatie van Lierse. Hier kan je enkele volkspelen uitproberen zoals een levend tafelvoetbal-spel. Supporters kunnen uiteraard ook informatie verkrijgen over de werking van de federatie en supportersclubs.

KEUKENS VAN LOMMEL

We verwelkomen dit jaar ook de infostand van onze trotse hoofdsponsor Keukens Van Lommel. Ze hebben voor elke Lierse supporters zelfs een gadget voorzien. Breng hen dus zeker een bezoekje.

WIN EEN AIRCO!

Ook last van de warme temperaturen? Goed nieuws! Onze partner aircotechnix verloot op de fandag een airconditioning. Breng gerust een bezoek aan hun stand en misschien val jij wel in de prijzen.

HAPPY HOUR

Geen feest zonder een happy hour! Tussen 17u en 18u krijg je bij aankoop van een drankje, een gratis drankje bovenop. Schol!

LIERSE-PATRO.

Na de fandag kan je genieten van onze laatste oefenwedstrijd tegen het ambitieuze Patro Eisden. Aftrap om 19u. Abonneehouders zijn helemaal GRATIS welkom. Geen abonneehouder? Aan de loketten zijn er tickets verkrijgbaar aan 10 euro voor volwassenen, -21jarigen betalen 5 euro en gratis onder de 12 jaar.

Tot zaterdag, supporters!

 

 

 

 

 

Fandag
plan

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners