kk

Koop nu jouw ticket voor Lierse-Antwerp!

15.09.2023

Op woensdag 01 november om 15u45 staat dé bekermatch van het jaar op het programma tegen landskampioen Royal Antwerp FC. Een feestdag op het Lisp die je absoluut niet wil missen. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar aan €10. Loketten blijven op wedstrijddag gesloten. Gaan we voor een tot de nok gevuld stadion? Een ticket aankopen kan op twee manieren:

ONLINE

De online ticketverkoop is deze middag van start gegaan. Bekerwedstrijden zitten nooit in het abonnement inbegrepen. De plaatsen van abonneehouders blijven gereserveerd tot 30 september 23:59u. Nadien gaat jouw zitje in vrije verkoop.  Koop jouw tickets online via https://lierse.roboticket.com/. Enkel geregistreerde accounts voor 1 september 2023 kunnen online een ticket aankopen. Ben jij geregistreerd? Dan kan je online tot 4 tickets kopen voor andere geregistreerde supporters.

Zolang de voorraad strekt kan je online tot vlak voor de aftrap een ticket kopen. Bij een vermoeden van misbruik worden tickets geannuleerd.

ONTHAAL

Tickets zijn verkrijgbaar op het Lisp tijdens de openingsuren. Ben jij geregistreerd en wil je enkele niet geregistreerde Lierse-supporters laten meegenieten van een avond #LierkePlezierke? Aan het onthaal is het mogelijk om op vertoon van een ID-kaart van elke supporter tot drie tickets extra aan te kopen. De openingsuren van het onthaal voor oktober gaan spoedig gecommuniceerd worden

Bij een vermoeden van misbruik kunnen we tickets weigeren. Er gaat een uitermate strenge selectiecriteria gehanteerd worden.

Tot op het Lisp voor een memorabele bekernamiddag!