Jens

Lierse haalt Jens Naessens binnen

12.05.2021

Onze club bereikte deze namiddag een akkoord met Jens Naessens. De 30-jarige aanvaller ondertekende na het afleggen van zijn medische testen een contract voor 1 seizoen met optie op het Lisp.

De in Deinze geboren Naessens is een gevestigde waarde in het Belgische profvoetbal. In 2011 gaf coach Franky Dury de aanvaller zijn debuut in de hoogste klasse voor SV Zulte-Waregem. Voor de West-Vlaamse club speelde hij in totaal 123 wedstrijden, scoorde hij 21 doelpunten en gaf hij 11 assists. Nadien volgden er voor de goalgetter passages bij KV Mechelen, KVC Westerlo en KSV Roeselare.

Met Jens Naessens haalt Lierse een aanvaller die mooie adelbrieven kan voorleggen. In de Jupiler Pro League speelde hij 114 wedstrijden, en was hij goed voor 18 doelpunten en 8 assists. In de Proximus League kon hij 19 keer de netten doen trillen.

De kersverse speler van geel-zwart gaf ons na het tekenen van de overeenkomst een eerste reactie: “ Vorig jaar ben ik een buitenlands avontuur aangegaan waarbij alles vlekkeloos liep. Tot het noodlot toesloeg en ik me blesseerde. Het was echt een pechjaar voor mij. Toen Lierse mij contacteerde heb ik niet getwijfeld. Het was voor mij belangrijk om snel duidelijkheid te krijgen omtrent mijn carrière. Ik sta te popelen om terug te voetballen en doelpunten te scoren. Zelf heb ik altijd mooie herinneringen overgehouden aan wedstrijden op het Lisp, veel sfeer en aangename wedstrijden. Laat het seizoen maar snel beginnen!”

Welkom, Jens!