Kargbo

Lierse haalt met Kargbo extra spits

29.08.2019

Een nieuw gezicht op de training deze morgen in Oosterwijk. Lierse bereikte immers een mondeling akkoord met Ibrahim Kargbo Junior. Een akkoord dat in de loop van de dag geformaliseerd zal worden.

Kargbo is een 19-jarige en rijzige (1m90) aanvaller die overkomt op huurbasis van Roeselare. De jonge Belg was international bij de U18, en huidig international bij de U19  waarbij hij 7 caps verzamelde.

Kargbo speelde bij de jeugd van Beerschot Wilrijk, Reading FC en Crystal Palace FC. In januari 2018 tekende hij zijn eerste profcontract bij Roeselare. Vorig seizoen kwam hij bij de 1B club niet veel aan spelen toe, maar dit seizoen verscheen hij tijdens de eerste 3 wedstrijden steevast aan de aftrap. Ibrahim Junior is de zoon van Ibrahim Kargbo, ex-profvoetballer bij RWDM, Charleroi en Willem II.

Als alle documenten afgehandeld worden in de loop van de dag, is Kargbo in principe speelgerechtigd voor de wedstrijd van zaterdag op La Louvière.

De komst van Kargbo komt gelijktijdig met het vertrek van Marvin Ogunjimi.
​​​​​​Lierse K en Marvin Ogunjimi hebben immers deze ochtend een overeenkomst bereikt om Marvin zijn contract in onderling overleg te ontbinden. In de gegeven omstandigheden was dit de beste oplossing voor beide partijen. Ogunjimi is dus vanaf heden een vrije speler. Lierse wenst Marvin alvast nog veel succes in zijn verder carrière.