ggg

Lierse integreert een dameswerking aan onze jeugdopleiding.

04.03.2021

Onze club kan met trots meedelen dat er vanaf volgend seizoen een dameswerking zal geïntegreerd worden aan onze jeugdopleiding. Lierse gaat daarvoor in zee met Hilde Clessens en Niki De Cock.

Hilde Clessens heeft een succesvol verleden bij de Pallieters. Als assistente van hoofdtrainer Daniel Simmes won ze in 2015 en 2016 tweemaal op rij de beker van België met het dameselftal van Lierse SK. Niki De Cock is in de periode tussen 2010 en 2015 aanvoerder geweest van de Red Flames en speelde vier seizoenen voor onze club.

Geel-zwart is enorm verheugd met deze samenwerkingen. Het opstarten van een dameswerking past perfect binnen de visie en het engagement om een club te zijn voor de hele gemeenschap. De dameswerking zal dezelfde voetbalfilosofie hanteren als de reguliere jeugdopleiding.

Het is de intentie om onder leiding van Hilde Clessens & Niki De cock speelsters zelf op te leiden. We gaan van start met twee damesploegen: Futures (geboortejaar 2008 en 2009) & Aspiranten (geboortejaar 2005 t.e.m 2007)

Talentvolle speelsters die interesse hebben om deel uit te maken van dit gloednieuwe project kunnen zich inschrijven op onze talentdagen op 20 maart in Kessel van 9u tot 12u. Inschrijven hiervoor kan via peter.vermeylen@lierse.com

Samen bouwen we verder aan de toekomst!