Lierse selectie krijgt stilaan vorm

Lierse selectie krijgt stilaan vorm

10.07.2018

Lierse selectie krijgt stillaan vorm

 

Het is nog even wachten op de eerste trainingdag van onze A- kern, die start op 23 juli, maar we geven jullie alvast een voorsmaakje mee van onze huidige 22 koppige selectie.

Hoofdtrainer René Trost en assistent Nico Van Kerckhoven die samen met keeperstrainer Carl Engelen en conditietrainer Jean-Pierre Deville de groep in goede banen zullen leiden beschikken momenteel over

de volgende spelers in hun kern.

 

Onze doelman is SENNE VITS. Het verdedigende compartiment bestaat uit JEF VAN DER VEKEN, WOUT BASTIAANS en BRYCE MC MILLEN.

Rechterflank verdedigers OLIVIER SCHOPS en FRANCESCO D’ONOFRIO. Links achteraan hebben we MATTHIECE NELISSEN en NAIM BOUJOUH.

Het druk bevolkte middenveld is er één met TOON JANSSEN, CAS TROOSTERS, JASPER SOLS, YONI BUYENS, THOMAS WILS, MARTEN ANSOMS en JORDI MAUS.

Aanvallend komen de volgende Lierse boys voor de dag met SIMON VERMEIREN, AUGUSTO DA SILVA, JARNO MOLENBERGHS, JENS MEEUS, DEVON MAES, YOUSSEF BOULAOUALI en NICK KUYLAARS.

 

De ploegfoto en de individuele foto’s zullen op onze site en FB pagina verschijnen als de Lierse selectie compleet is.

De geplande oefenstage gaat niet door. Lierse kiest ervoor om tijdens week 4 van de voorbereiding op eigen bodem te blijven en zo de voorziene bekerwedstrijd in hun vertrouwde omgeving voor te bereiden.