LierseBeveren

Lierse verliest laatste thuiswedstrijd met 2-3 van Beveren

07.05.2023

In een aangename en felbevochten wedstrijd verloor Geel-zwart vandaag met het kleinste verschil van SK Beveren.

De Schryver bracht Lierse op voorsprong na een knappe combinatie Delorge-Van Acker. Beveren zette de scheve situatie echter recht in 4 minuten, Barry en Mbokani zorgden voor een 1-2 voorsprong bij de rust.

Na de rust bleef Lierse op zoek naar de gelijkmaker, en die viel ook, wederom via De Schryver. De Waaslanders scoorden echter weer snel tegen, 2-3 via Ribeiro. Naessens kwam nog dicht bij de gelijkmaker maar trof de lat, en zo beëindigde Lierse zijn laatste thuismatch van dit seizoen met een nipte nederlaag.

LIERSE K.: De Smet, De Schrijver, Raemaekers, Poelmans, Laes, Delorge, Van Acker, Schouterden (78’ Walbrecq), De Schryver (86’ Safari), Sampers (46’ Tarfi), Naessens.

SK BEVEREN: Reus, Wuytens, Vukotic, Bateau, Corryn, Everton Luiz, Verstraete (56’ Hoggas), Hrncar (68’ Ismaheel), Nsimba (46’ Ribeiro Ciosta), Barry, Mbokani (85’ Coopman).

DOELPUNTEN: 23’ De Schryver 1-0, 28’ Barry 1-1, 32’ Mbokani 1-2, 68’ De Schryver 2-2, 72’ Ribeiro Costa 2-3.

GELE KAARTEN: 27’ Vukotic, 35’ De Schrijver, 50’ Wuytens, 74’ Barry, 80’ Bateau.

RODE KAARTEN: geen.