Ogunjimi

Marvin Ogunjimi naar Lierse

06.12.2018

Lierse bereikte in de vooravond een akkoord met Marvin Ogunjimi.

De net 31 geworden Belgische aanvaller tekende een contract voor anderhalf seizoen bij onze club. Ogunjimi was de voorbije tien dagen op proef bij Geel-zwart en kon in deze periode de technische staf overtuigen.

Ogunjimi: “Met Lierse vond ik een club die mijn ambities kan waarmaken. Ik kies er ook bewust voor om dicht bij huis te gaan wonen en voetballen. De voorbije anderhalve week ben ik terecht gekomen in een warme en familiale omgeving. Ik kon al vaststellen dat er ook heel wat talent schuilt in deze spelersgroep. Daarnaast is de omkadering ook zeer professioneel. Na een aantal gesprekken met het bestuur en de trainersstaf was ik er helemaal van overtuigd om voor Lierse te kiezen. Hier is alles aanwezig om er het beste van te maken. En dat is ook mijn doelstelling, samen moeten we gaan voor het hoogst haalbare.”

Korte bio Ogunjimi:
Ogunjimi werd geboren op 12 oktober 1987 in Mechelen. Via Leest, KV en Racing Mechelen werd hij op zijn 16e binnengehaald door de jeugdwerking van Racing Genk. Daar groeide de spits 2 jaar later door naar de A-kern. In 2009 won hij de beker met de Limburgers (en scoorde 2x in de finale), in 2011 behaalde hij de landstitel met de Genkies.  Dat seizoen haalde Marvin ook de selectie van de Rode Duivels, waarmee hij 7 interlands speelde en 5 keer scoorde. Ogunjimi bekwam een transfer naar Real Mallorca en speelde daarna o.a. nog voor Beerschot, OHL, Stromsgodset en MVV.