LIEAND

Mededelingen Lierse-Anderlecht

09.11.2022

Het Lisp maakt zich op voor een interessante bekeravond tegen Anderlecht. Meer dan 8500 toeschouwers hebben reeds een ticket aangekocht. Het is van het seizoen 2014-2015 geleden dat zoveel mensen de weg naar de Lispersteenweg gaan vinden. Bovendien zal zowel Canvas als RTL de wedstrijd live-uitzenden. Lierse leeft! Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld. We roepen iedereen uitdrukkelijk op om tijdig naar het stadion te komen om wachtrijen zo beperkt mogelijk te houden.

TRIBUNE 1 en TRIBUNE 3 UITVERKOCHT.

Beide tribunes zijn volledig uitverkocht. Er zijn nog een 800 tickets beschikbaar in de O-vakken. Koop vandaag nog online jouw ticket via https://lierse.roboticket.com of tijdens de openingsuren van ons loket op het Lisp. Vandaag zijn wij nog open tot 20u45 en morgen tussen 10u en 14u. Gelieve het E-ticket uit te printen om wachtrijen te vermijden. Het E-ticket kan je downloaden in jouw roboticket-account bij het gedeelte “transacties”.

LOKETTEN OPEN ONDER VOORBEHOUD.

Indien de voorraad strekt doen wij vanaf 19u15 een loket open aan de voetbalstraat. Supporters dienen zich verplicht te registreren op vertoon van een ID-kaart.

5000 VLAGGEN.

Er gaan dankzij onze partners Pomuni en Aircotechnix en met de steun van het Supportersverbond 5000 vlaggen verdeeld worden in de tribunes. Een tiental minuten voor de aftrap roepen we iedereen op om ze gezamenlijk te laten wapperen. Kippenvel gegarandeerd!

THEMACAFE OPEN VANAF 17u30.

Voor diegene die er vroeger willen invliegen openen wij reeds het themacafé om 17u30. De stadiondeuren openen om 18u30.

PRE-PARTY @ DEN BERG

Vanaf 18u30 knalt DJ-Project A de pre-party achter den berg in gang. Om 19u30 brengt niemand minder dan DJ Wout de temperatuur naar het kookpunt. Let op: om veiligheidsredenen zijn enkel supporters van tribune 3 toegelaten. Onder de O-vakken voorzien we uiteraard ook de nodige muziek.

LIERSE-ANDERLECHT SJAAL

Een exclusieve Lierse-Anderlecht sjaal is verkrijgbaar in de fanshop aan 17euro. Een uniek gadget aan de wedstrijd.

Laat ons er samen een groot Lierse-feest van maken! Tot morgen.

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners