gg

mededelingen Lierse-Antwerp

31.10.2023

Morgen om 15u45 staat de bekerwedstrijd tegen Antwerp op het programma. Meer dan 9000 supporters en een recordaantal van 1000 eters zakken er naar het Lisp af. Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld. Ontdek alle mededelingen voor de kraker in de 1/16e finale van de Croky Cup.

KOM TIJDIG NAAR HET STADION

Zak om wachtrijen te vermijden tijdig naar het stadion af en print bij voorkeur jouw E-ticket al af. De loketten blijven morgen gesloten. Het stadion opent reeds haar deuren om 13u45. Extra fietsenstallingen worden voorzien. 

PRE-PARTY @ Den Berg.

Dj Thomas Naenen brengt de temperatuur naar een kookpunt van 13u45. Enkel supporters van tribune 3 krijgen toegang. Extra drankstanden worden voorzien achter den berg. Na de wedstrijd gaat het feest hier gewoon door. Santé!

5000 vlaggen!

Dankzij Mabo Lifting worden er voor de wedstrijd 5000 vlaggen verdeeld. Neem tijdig jouw plaats in de tribune in en zorg mee voor een kolkend Lisp.

Afterparty in het themacafé

Het themacafé is voor de wedstrijd uitzonderlijk gesloten. Na de wedstrijd zorgen we hier voor een stevige afterparty.

Last-post.

1 november is traditiegetrouw het moment om onze dierbaren te herdenken. Voor de aftrap zal de last post weerklinken. Steek jouw sjaal in de lucht en zorg mee voor een beklijvend moment.

Tot morgen voor #LierkePlezierke.