Medelingen

Mededelingen Lierse-Knokke

28.07.2022

We hebben er lang op moeten wachten, maar morgen is het eindelijk zover! Om 19u30 trappen we de eerste thuiswedstrijd van het seizoen af. Tegenstander van dienst is het ambitieuze Royal Knokke FC van ex- Lierse-speler Emile Samyn. Naast de gebeurtenissen op het veld is er ook heel wat beleving naast het veld. We zetten enkele praktische mededelingen op een rijtje.

 

ABOLOKET DOORLOPEND OPEN

Onze abonneehouders zijn GRATIS welkom voor de oefenwedstrijden tegen Knokke en Patro Eisden. Heb je nog geen abo? Geen probleem! Het aboloket is morgen vanaf 10u doorlopend geopend. Het ideale moment om een abonnement te scoren en meteen de wedstrijd bij te wonen.

LOSSE TICKETS

De tickets in vrije verkoop zijn verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com. Het loket is morgen vanaf 18u open. De ticketprijs bedraagt 10 euro voor volwassenen, -21 jarigen betalen 5 euro, en -12 jarigen hebben gratis toegang. 

ENKEL TRIBUNE 1

We openen voor de oefenwedstrijden enkel tribune 1. Voor de eerste competitiewedstrijd tegen Club NXT gaan uiteraard alle tribunes toegankelijk zijn.

THEMACAFE

We hebben er een tijdje op moeten wachten maar morgen volgt de officiële terugkeer van het themacafé. Zak dus vanaf 18u naar het Lisp af en geniet van een drankje in het fijnste café van het land!

DJ GINO

Na de wedstrijd zorgt DJ Gino voor een afterparty in het themacafé. Een ideale manier om het weekend in te knallen!

Tot morgen, supporters? We hebben jullie gemist!