mede

Mededelingen Lierse-Lommel.

23.10.2022

Deze avond om 20u bekampen we in het kader van de tiende speeldag in de Challenger Pro League Lommel SK op het Lisp. De Limburgers kennen een uitstekende uitreputatie en pakten reeds negen punten op verplaatsing. Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld

Oktoberfest pre-party

We starten deze zondagavond om 18u met een oktoberfest pre-party achter den Berg. Maandenlang werd er hard gezwoegd aan de bouw van een gloednieuw fandorp die we deze avond feestelijk gaan inwijden. Niemand minder dan DJ Tom Cosyns (tomorrowland) gaat de polonaises in gang steken. Haal jouw Dirndl- en tiroleroutfits al maar uit de kast! Alle tribunes zijn welkom om mee te feesten.

Abonneehouder nodigt uit

Elke abonneehouder heeft een mail ontvangen om een gratis ticket te reserveren. Geen code ontvangen? Vanaf 14u helpen we graag verder in de fanshop.

Gesloten loketten

Door een straf opgelegd door de disciplinaire commissie van de KBVB zijn de loketten deze avond nog eenmaal gesloten. Tickets zijn online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com of in de fanshop vanaf 14u.

Tot straks op het Lisp?