dvd

Mededelingen Lierse-Ninove

08.09.2023

Morgen om 20u trappen we een nieuwe bekercampagne op gang op het Lisp tegen Ninove. Bij winst komen onze Pallieters maandag in de trommel met de eersteklassers. Zijn jullie klaar voor een bekerzaterdag? Met deze warme temperaturen hebben wij alvast voldoende drank voorzien!

 

OPTREDENS + PLOEGVOORSTELLING

We maken er een echt bekerfeest van met optredens vanaf 16u15. Daphne & Jonas trappen de festiviteiten in gang in de Pallieterhal onder de O-vakken. Om. 17u staat de officiële ploegvoorstelling van het seizoen op het programma gevolgd door een optreden van niemand dan Laura Omloop. Jodelplezier verzekerd! Rockband The 5AM brengt de temperatuur voor de wedstrijd naar een hoogtepunt.

 

INGANG

De toegang tot het stadion en de Pallieterhal voor de optredens verloopt eenmalig uitsluitend via de loketten aan de voetbalstraat.

 

TICKETS

Online zijn tickets steeds tot vlak voor de aftrap verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com/. De ticketprijs bedraagt 10€ voor volwassenen en 5€ voor -18 jarigen. Een ticket voor de wedstrijd geeft uiteraard toegang tot de optredens.

 

LOKET

Vanaf 16u is er een loketverkoop voorzien. Let op: omwille van de verplichte registratieregeling wordt er bij een loketverkoop een administratieve kost aangerekend van 5€. Wil je geen supplement betalen en wachtrijen vermijden? Koop jouw ticket steeds online aan.

 

VERNIEUWDE FANSHOP

Onze fanshop steekt sinds deze week in een gloednieuw jasje. Bovendien bieden wij heel wat zomer-producten aan met zoals zonnebrillen en petten. Ideaal voor bij deze zomerse temperaturen.

 

Tot morgen voor #LierkePlezierke