liedhl

Mededelingen Lierse- OHL

26.10.2021

Morgenavond bekampen we in het kader van de Croky Cup, OH Leuven op het Lisp, voor de Pallieters na vier jaar de eerste ontmoeting met een eersteklasser. De bezoekers staan na twaalf wedstrijden op een 15e plaats in de Jupiler Pro League. Het belooft dus een leuke en spannende bekeravond te worden. Naast de gebeurtenissen op het veld is er ook heel wat beleving naast het veld.

TICKETING

Via lierse.tickethour.be kan je terecht om tickets digitaal aan te kopen. Vanaf 19u15 zijn de lokketen aan de voetbalstraat geopend. Er geldt een algemene ticketprijs van 10 euro, tribune 1 en tribune 3 zijn geopend. Een geldig CST-ticket is nog steeds een vereiste.

THEMACAFE

Vanaf 22/10 is het vaccinatiecentrum Pallieterland is ons stadion gehuisvest. Hierdoor verhuist het themacafé tijdelijk naar de sociolounge op het eerste verdiep. 

DJ DAMON

Na de wedstrijd kan u genieten van een DJ-set van DJ DAMON in de sociolounge.

CASHLESS

Abonneehouders kunnen hun abo gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders kunnen een consumptiekaart aankopen aan 1euro. Aan alle kassa’s kan er met bancontact betaald worden, een cashless-ervaring op het Lisp draagt onze voorkeur.

KOM TIJDIG

Er werden deze week nieuwe scanners voor de e-tickets aangeleverd op het Lisp. Hierdoor zal de toestroom aan supporters vlotter verwerkt worden. Onze boodschap is nog steeds: kom tijdig naar het stadion om wachtrijen te voorkomen.

Tot morgen!