Lierse

Mededelingen Lierse-Rsca Futures

15.09.2022

Morgenavond om 20u bekampen we RSCA Futures op het Lisp. De talenten uit Neerpede zijn nog steeds ongeslagen in de Challenger Pro League en staan op een knappe zesde plek. Kunnen onze Pallieters de positieve resultaten van de voorbije weken verderzetten? Met de steun van het geel-zwarte legioen gaan ze er alvast alles aan doen! Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld.

TICKETS.

Zoals eerder gecommuniceerd dienen de loketten nog steeds gesloten te blijven. Tickets of abonnementen zijn online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com of tijdens de openingsuren van het aboloket. Kom tijdig naar het stadion om wachtrijen te voorkomen.

HEROPENING SFEERVAK.

De L-vakken mogen weer open! Om dit te vieren voorzien wij vanaf 18u30 een DJ achter de berg die de temperatuur naar een kookpunt zal doen stijgen. Klaar voor een sfeervolle avond op het Lisp?

SOCIOLOUNGE.

Vaccinatiecentrum Pallieterland heeft voor een maand haar tenten opgeslagen op het Lisp. Hierdoor verhuist het themacafé naar de sociolounge op het eerste verdiep. Supporters zijn hier vanaf 18u30 welkom en na de wedstrijd zorgt DJ Damon voor een stevige afterparty!

FANSHOP

Onze fanshop zal geopend zijn!  Het moment bij uitstek om een nieuw shirt of sjaal te scoren.

MINUUT STILTE MICHEL VERSCHUEREN

Anderlecht-icoon Michel Verschueren overleed op 91-jarige leeftijd. Voor de wedstrijd zal er een minuut stilte worden gehouden.

Het aftellen kan beginnen! Tot morgen op het Lisp?