lieknok

MEDEDELINGEN VOOR DE OPENINGSWEDSTRIJD op het lisp tegen knokke

31.08.2018

Beste supporters,

Na een interessante voorbereiding met spannende bekerwedstrijden, waarbij het juiste recept voor de ploeg werd gezocht, is iedereen rond de club zeer verheugd om naar de competitie-opener toe te leven. We treffen met Knokke meteen de winnaar van het seizoen 2017-2018, na winst in de eindronde met o.a. SK Lommel. Bovendien speelt Knokke eind september tegen Standard voor de beker. Het is dus een te duchten tegenstrever. Samen met de supporters willen we er echter een onvergetelijke avond van maken.



Vernieuwing tribunes:

Zoals her en der reeds verschenen is hebben onze tribunes reeds een eerste “make-over” achter de rug. De sponsors Brouwerij Haacht, Renomar en Keukens Van Lommel hebben mee het Lisp wakker gemaakt. Kom zeker eens naar onze levensgrote ploegfoto kijken achter “den Berg”.

Dinners en business-seat houders:

Deze personen dienen zich aan te melden via het onthaal. We verwelkomen meer dan 200 eters op deze heugelijke avond.

Fanshop:

De fanshop zal openen vanaf 18u00. De nieuwe shirts, maar ook de nieuwe sjaals, zullen nog steeds ter beschikking zijn. De reeds uitverkochte maten zijn aangevuld. Kom gerust een kijkje nemen!

Fandorp/opening Socio:

Vanaf 18u00 opent het fandorp achter den Berg. Ook personen die een toegangsticket hebben voor Tribune I of II zijn welkom in het Fandorp. Na de wedstrijd zal de Socio in tribune 2 toegankelijk zijn voor iedereen in het stadion. De Socio is bereikbaar via de trappen van de achterzijde van Tribune 2, ter hoogte van de vakken O8/P8.



Themacafé:

Het themacafé is geopend vanaf 18u00.

Ticketing:

Vanaf 18u00 openen de loketten aan de Voetbalstraat 4. Klik HIER voor de prijzen van de losse tickets!

Belangrijke momenten:

Om 19u20 komen de spelers het veld op. Om 19u40 zullen onze jeugdspelers voor de wedstrijd een ereronde maken. Geven jullie iedereen een warm welkom?

Abonnementen:

Aan het onthaal zullen zaterdag 01/09 vanaf 14u00 tot 16u00 en vanaf 18u00 tot 20u00 nog abonnementen worden verkocht. Na de wedstrijd zal het onthaal nog open zijn tot 22u30 om abonnementen te verkopen. Bepaalde postcodes van belangrijke steden komen zeer dicht in de buurt! Klik HIER voor de prijzen van de abonnementen!

Parking:

Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com

Aanvragen pers via pers@lierse.com

Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds ook van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:

De tegoeden op de kaarten van vorig seizoen zijn niet geldig. Abonneehouders zullen hun kaart kunnen gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders zullen een consumptiekaart dienen aan te kopen aan 1 EUR.

Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds kunnen maar de voorkeur is bancontact. Opgelet, doordat niemand drankwaarde op de kaart zal hebben staan, vragen we om tijdig naar het stadion te komen zodat de wachtrijen niet te lang zijn.

Mindervaliden:

De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Laat er ons met z'n allen samen één groot feest van maken!