Dessel

MEDEDELINGEN VOOR LIERSE K. – KFC DESSEL SPORT VAN ZATERDAG 13/10 OM 20U00.

12.10.2018

Morgen, zaterdag 13 oktober, bekampen we thuis op het Lisp KFC Dessel Sport. Hieronder vinden jullie alle weetjes die van de avond een feest zullen maken!

Online ticketing
Sinds gisteren kan je online terecht via deze LINK om tickets digitaal aan te kopen. We blijven werken aan de verdere uitbouw van de club!

Na de match optreden van de Kreunaers in de Socio:
Na de wedstrijd is iedereen welkom in onze Socio om te genieten van het optreden van de Kreunaers. Hopelijk kunnen we samen met hen feesten net zoals dat het geval was op de fandag. Ze zorgden toen voor een fantastische ambiance!

Dinners en business-seat houders:
De club verwelkomt een recordaantal eters in de seats! We naderen het mooie aantal van 300 eters.

Fanshop:
De fanshop zal geopend zijn vanaf 18u. Kom gerust een kijkje nemen! Er zijn steeds leuke promo’s...

Themacafé:
Het themacafé is geopend vanaf 18u. Een DJ zorgt hier voor de nodige sfeer in de aanloop naar de wedstrijd toe.
Ook na de match kan je hier nakaarten over de wedstrijd.

Opening Tribunes & Ticketing:
Vanaf 18u kan je aan de loketten aan de Voetbalstraat 4 terecht om je ticket te kopen. De tribunes zelf openen zaterdag eveneens om 18u.

Abonnementen:
Tot het einde van deze week kan je via ons onthaal nog een abonnement kopen. Na de wedstrijd zal het onthaal nog open zijn tot 22u30. 
Ons nieuwe streefdoel is nu 100 X 30 abonnementen (stamnummer): 3000! We zitten nu rond de 2850 abonnementen. Steunen jullie onze club om dat doel te bereiken? Bovendien is het op dit moment nog steeds voordeliger om een abonnement aan te kopen i.p.v. losse tickets.

Parking:
Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com
Aanvragen pers via pers@lierse.com
Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:
Abonneehouders kunnen hun kaart kunnen gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders kunnen een consumptiekaart aankopen aan 1 EUR.
Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds mogelijk zijn, maar de voorkeur is bancontact. We zijn nu de laatste hand aan het leggen zodat abonnees online hun dranktegoeden op hun kaart kunnen opvragen en opladen.
Onze eetkramen staan er ook weer, laat jij je verleiden tot één van de lekkernijen?

Mindervaliden:
De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Zoals je kan lezen is alles op het Lisp weer aanwezig om er samen één groot feest van te maken.

Tot morgen!