thes sport

MEDEDELINGEN VOOR LIERSE K. – KVV THES SPORT VAN ZATERDAG 3/11 OM 20U00.

02.11.2018

Zaterdag bekampen we thuis op het Lisp de eerste in de stand, KVV THES SPORT. Na een knappe seizoensstart staat deze promovendus eerste in de rangschikking. Tevens beschikken ze ook over een schare trouwe supporters.

Het belooft dus een leuke en spannende avond te worden. Naast de gebeurtenissen op het veld is er ook heel wat beleving naast het veld.

(Online) ticketing:
Via deze LINK kan je online terecht om tickets digitaal aan te kopen. Vanaf 18u zijn ook de loketten aan de Voetbalstraat 4 geopend. Deze tickets zijn ook in voorverkoop nog verkrijgbaar via ons Themacafé, zie HIER voor de openingsuren.

De tribunes zelf openen zaterdag eveneens om 18u.
Via de actie abonneehouder nodigt uit, kan elke abonneehouder iemand gratis meenemen naar deze topper (ENKEL OP VOORHAND ONLINE TE BESTELLEN). Meer informatie vind je HIER !
Laat ons de tribunes vullen !

Na de match optreden van BAND MARGINAL in de Socio:
Na de wedstrijd is iedereen welkom in onze socio om te genieten van het optreden van Band Marginal. Deze groep is gekend voor haar wilde feesten dus we hopen jullie vanaf 22u15 op de dansvloer aan te treffen. Meer info over hen vind je hier: www.bandmarginal.be

Minuut applaus ter ere van overleden spelers, supporters en sympathisanten:
Vlak voor de wedstrijd eren we alle personen die deel uitmaken van de Lierse gemeenschap en die jammer genoeg niet meer bij ons zijn met een minuut applaus.

Guest stadion speaker:
Deze avond zal onze vaste stadionspeaker assistentie krijgen van Jos Willems. Jos is een zeer gekende (radio-) sportverslaggever. Zijn vader was een fervent Lierse-supporter en Jos kijkt dus met zeer veel zin uit naar deze wedstrijd!

Aftrap door Lierse Legende:
Wederom worden we voor de aftrap gesteund door een Lierse-legende. 

Dinners en business-seat houders:
De inschrijvingen voor deze wedstrijd lopen als een trein. Zoals steeds zal de matchsponsor en de Lierse legende in de kijker worden gezet. We hebben nu meer dan 200 eters; het belooft dus een gezellige avond te worden.
Wil je er nog bij zijn? -> catering@lierse.com 

Fanshop:
De fanshop zal geopend zijn vanaf 18u. Kom gerust een kijkje nemen! 

Themacafé:
Het themacafé is geopend vanaf 18u, een DJ zorgt er voor de nodige sfeer in aanloop naar de wedstrijd toe.
Ook na de match kan je hier nakaarten over de wedstrijd.

Abonnementen:
Ook vorige week verkochten we nog abonnementen! We zetten de verkoop dan ook verder.

Parking:
Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com
Aanvragen pers via pers@lierse.com
Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:
Abonneehouders kunnen hun kaart gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders kunnen een consumptiekaart aankopen aan 1 EUR.

Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds mogelijk zijn, maar de voorkeur is bancontact. We zijn nu de laatste hand aan het leggen zodat abonnees online hun dranktegoeden op hun kaart kunnen opvragen en opladen. 

Onze eetkramen staan er ook weer, laat jij je verleiden tot één van de lekkernijen?

Mindervaliden:
De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Zoals je kan lezen is alles op het Lisp weer voorradig om er samen één groot feest van te maken.

Tot zaterdag!