jjj

Nederlaag tegen RWDM

27.02.2023

Geel en zwart is er zondagavond op bezoek bij RWDM niet in geslaagd om punten pakken. Na een oerdegelijke prestaties van onze Pallieters moest het de duimen leggen van de Brusselaars met 3-1. In een gelijkopgaande eerste helft kreeg Lierse twee grote kansen om op voorsprong te komen, Raemaekers zag zijn kopbal van de lijn gekeerd en Pupe kon net niet genoeg afdrukken. 0-0 was de logische stand aan de rust. Meteen na de pauze kwam de thuisploeg op voorsprong, Kylian Hazard met de voorzet en El Ouadhi met het doelpunt. Na 57 minuten was het andermaal kassa, Hazard met een tweede assist en Botella met de afwerking. Onder impuls van een talrijk opgekomen bezoekersvak ging Lierse op zoek naar de aansluitingstreffer en vond die ook, Van Acker trapte zijn elfde doelpunt van het seizoen binnen op elfmeter. Meteen erna volgde de doodsteek na een doelpunt van andermaal Hazard.