SECTOR30

Oprichting nieuw sfeervak SECTOR30

20.05.2022

Zoals eerder aangekondigd, nemen we als club ook stappen voor een positievere supportersbeleving.

Vanaf seizoen 2022-2023 mogen we het nieuwe sfeervak SECTOR30 verwelkomen op het Lisp. Dit sfeervak is georganiseerd door het supportersverbond met sterke steun van de club.

Op korte termijn zal de club zorgen voor extra beleving achter ‘den berg’, de eerste werkzaamheden hiervoor zijn al aangevat. Later meer info hierover.

Het supportersverbond neemt het sfeervak op zijn beurt onder handen.

De Voorzitter van het supportersverbond Joeri Van Genechten geeft meer tekst en uitleg over SECTOR30: “met sfeervak SECTOR30 willen wij samen met Lierse terug een nieuwe wind laten blazen op “onze berg”. In het ontstaan van het logo zit er wel degelijk geschiedenis en een verhaal in. Zo is het getal 30 uiteraard een verwijzing naar het stamnummer van K.Lierse.SK, de club die we ademen en waar het hart van vol is. Het stamnummer wordt bewaakt door 2 Lierse Leeuwen. De échte Lierse leeuw die we ook terugvinden in het wapenschild van onze stad. Achter de tribunes zelf werken we aan nieuwe en of opgefriste voorzieningen met standjes, een muziekinstallatie met Dj en zullen ook de sanitaire voorzieningen aangepakt worden. We willen alle medewerkers van de club hiervoor bedanken. Kortom een nieuwe start met uiteraard nog veel werk maar waar we graag ons steentje willen bijdragen om onze supporters een boeiende en vooral sfeervolle campagne aan te bieden.”

Met het nieuwe sfeervak willen we een positieve sfeer creeëren voor elke geel-zwarte fan.

Het sfeervak wordt vanaf dit seizoen ook wat groter. Zo zullen niet alleen onze L-vakken maar ook het vak K1 worden omgevormd tot sfeervak.

Wij kijken alvast uit naar een sfeervol seizoen 2022-2023.

Welkom op het Lisp, SECTOR30!