iNFO

Praktische info Lierse-Beerschot.

03.02.2023

Morgenavond om 20u staat de derby tegen Beerschot op het programma. Het is 5 jaar geleden dat de bezoekers uit het Kiel naar het Lisp afzakten. Voor Lierse wacht er een belangrijk tweeluik met het oog op de top zes. Klaar om onze Pallieters naar voren te stuwen? We zetten alvast enkele praktische zaken op een rijtje!

TICKETS

Online zijn tickets verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com/ tot vlak voor de aftrap. Omwille van verhoogde veiligheidsmaatregelen kunnen op politiebevel enkel supporters die voor 12/01 in onze systemen geregistreerd staan een ticket aankopen. De loketten blijven op wedstrijddag gesloten. Kom tijdig naar het stadion om wachtrijen aan de poorten te vermijden.

PRE-PARTY @ DEN BERG.

DJ Subsonic zorgt vanaf 18u voor een stevige pre-party achter den Berg. Bij wedstrijden met verhoogde toeschouwersaantallen zoals deze van morgenavond is de pre-party enkel toegankelijk voor supporters van tribune 3. Het themacafé is voor iedereen open vanaf 17u30, en ook na de wedstrijd zal een DJ hier de sfeer inhouden.

FANSHOP

Een sjaal, trui, of shirt kopen? Onze fanshop is open vanaf 18u

TOT MORGEN OP HET LISP!