Supporters

Tegemoetkoming abonneehouders

30.05.2020

Door de stopzetting van de competitie zijn de drie resterende thuiswedstrijden van afgelopen seizoen in rook, of beter gezegd in Virus, opgegaan. Opnieuw opstarten is onmogelijk zonder de steun van onze fans. We stellen dan ook graag een compensatieregeling voor.

Lierse voorziet volgende twee mogelijkheden:

*Bij aankoop van een nieuw abonnement wordt 20% van de waarde van je abonnement van 19-20 geschonken aan onze jeugdwerking. Van het verzamelde budget zal nieuw trainingsmateriaal worden aangekocht en de beide sites worden verder verfraaid. Concreet betekent dit dat we investeren in nieuwe doelen, nieuwe sproeiers en gaan we onze jeugdscouting en medische procedures optimaliseren. Voorbeeld: je abonnement kostte vorig seizoen €150, dan gaat €30 van de aankoopwaarde van je nieuwe abonnement integraal naar onze jeugdwerking. Zo versterk je mee de toekomst van onze club.

* Bij aankoop van een nieuw abonnement ontvang je 20% van de waarde van je abonnement van 19-20 in drankwaarde op je nieuwe abonnement. Voorbeeld: je abonnement kostte vorig seizoen €120, dan ontvang je €24 op je nieuwe abonnement.

Onze abonnementsverkoop start op 5 juni aan dezelfde tarieven als vorig seizoen. Omwille van de coronamaatrdegelen zal er voorlopig enkel een online verkoop zijn. De club bekijkt hoe, waar en wanneer er een fysieke verkoop kan plaatsvinden.

Lierse bedankt iedereen voor de steun en hoopt jullie volgend seizoen weer massaal op het Lisp te zien!