hhh

Ticketverkoop Lierse-Beerschot

21.02.2023

Op zondag 5 maart om 16u staat de eerste thuiswedstrijd in de promotie play-offs op het programma tegen Beerschot. De losse verkoop van tickets is vandaag van start gegaan! Een abonnement blijft steeds geldig tijdens de play-offs. Een ticket kopen voor deze topwedstrijd kan op twee manieren. De loketten blijven op wedstrijddag gesloten.

ONLINE

Ticket zijn online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com. Omwille van een verhoogd veiligheidsrisico kunnen enkel supporters met een geregistreerd account voor 14/02 online een ticket kopen.

Wil je tickets kopen voor familie & vrienden? Dat kan! Elke supporter met een account voor 14/02 kan voor maximaal vier andere geregistreerde supporters online tickets kopen.

Via https://www.lierse.com/nieuws/online-ticket-kopen-voor-familie-vrienden kan je alle informatie hierover raadplegen.

Ervaar je problemen met een online aankoop? Aarzel niet om info@lierse.com te contacteren.

 

FANSHOP @ LISP

Tickets zijn verkrijgbaar in onze fanshop tijdens de openingsuren. Elke geregistreerde supporter kan hier twee extra tickets kopen op vertoon van een kopie van een ID-kaart voor wie elk ticket bestemd is.

 

OPENINGSUREN

22/02: 10u-17u.

01/03: 10u-18u.

02/03: 10u-17u.

03/03: 10u-17u.

04/03: 10u-12u.

 

MINI-ABO.

Wil je meer dan één thuiswedstrijd bijwonen in de play-offs? Een mini-abonnement is een pak voordeliger dan losse tickets. Mini-abonnementen zijn online verkrijgbaar of tijdens de openingsuren van de fanshop.

 

Tot op het Lisp!