GEELZWART

UPDATE LICENTIEDOSSIER

07.04.2020

UPDATE LICENTIEDOSSIER

07.04.2020

 

We willen iedereen op de hoogte houden over het licentiedossier van de club. We verwachten eerstdaags nieuws over onze licentie Eerste Amateur en 1B.

Voor onze licentie Eerste Amateur verwachten we geen problemen gelet op het feit dat we aan al onze verplichtingen voldaan hebben.

Lierse K. heeft ook een aanvraag ingediend voor een 1B-licentie. Onze CEO Yorik Torreele wil hier extra duiding over geven. De club heeft zich in eerste instantie gefocust op het behoud in de Eerste Amateurklasse en de bijhorende licentie gelet op de sportieve situatie. Onze licentieaanvraag voor 1B is niet 100% volledig omdat onze prioriteit toen ergens anders lag”.

Lierse zal de situatie en evolutie in het Belgische voetbal die door de corona crisis in een stroomversnelling is gezet op de voet blijven volgen. “Lierse is een club die thuishoort in de professionele reeksen van het Belgische voetbal. De vele supporters op verplaatsing en de beleving die er telkens heerst op het Lisp is ongetwijfeld een meerwaarde. Indien opportuun, zal de club alle mogelijke opties onderzoeken die de kansen op het profvoetbal maximaliseren”