Herselt

Voorbereiding: Lierse klopt Herselt met 10-1

21.07.2019

In de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2019-2020 klopte Lierse tweedeprovincialer KFC Herselt met 10-1.

De eerste kans was nog voor de bezoekers, doelman Geens stond echter pal. Daarna was het al Lierse wat de klok sloeg. De Pallieters scoorden 6 keer de eerste helft, de goals netjes verdeeld in elk drie stuks voor spitsbroeders Maesen en Vermeiren. Van Der Auwera scoorde tegen op penalty.

Bij de rust wisselde coach Rocky Peeters zijn volledig elftal. Het spelbeeld bleef wel hetzelfde als de eerste helft. De Lierse witten scoorden nog 4 keer, 2 keer via Janssen, en Da Silva en Vinck pikten ook nog een goaltje mee.

Woensdag debuteert Lierse K op het Lisp, tegenstander van dienst zijn de buren van KVC Westerlo.

LIERSE: (eerste helft) Geens, Delorge, Van der Veken, Smolders, Berben, Buyens, Maus, Kindermans, Van Aerschot, Maesen, Vermeiren.

(tweede helft) Rosala, D’Onofrio, Wils, Doumbia, Nelissen, Sols, Janssen, Vinck, Da Silva, Osei-Berkoe, Ogunjimi.

Doelpunten: 19’ Maesen 1-0, 25’ Vermeiren 2-0, 27’ Maesen 3-0, 32’ Maesen 4-0, 38’ (strafschop) 4-1, 43’ Vermeiren 5-1, 45’ Vermeiren 6-1, 60’ Janssen 7-1, 70’ Da Silva 8-1, 88’ Janssen (strafschop) 9-1, 89’ Vinck 10-1.