Staf 2024-2025

Voorstelling technische staf seizoen 2024-2025

15.05.2024

In aanloop naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakt Lierse werk van de samenstelling van haar technische staf.

In het kader van de verdere professionalisering van onze sportieve werking worden extra versterkingen aan onze staf toegevoegd.

Sven Vandenbroeck zal na een sterk seizoeneinde de kern onder zijn vleugels nemen. Hij wordt hierin geassisteerd door Dirk Huysmans en Ransford Addo. Bernd Brughmans blijft net als afgelopen seizoen keeperstrainer.

We mogen komend seizoen 2 nieuwe namen verwelkomen in onze staf!

Yohwen Guihard wordt onze nieuwe physical coach. Yohwen heeft een verleden in het Afrikaans voetbal waar hij ook een tijdje heeft samengewerkt met onze T1 Sven Vandenbroeck. Hij wordt verantwoordelijk voor de fysieke trainingen. Sam de Cooman wordt head of performance die gaat instaan voor data analyse en postformatie.
 

Brian Soares Duarte deed afgelopen seizoen reeds enkele malen de analyse van onze tegenstander. De club is tevreden van zijn werk waardoor er nu een samenwerking volgt voor het volledige seizoen.

Vervolledigen de omkadering: Celien Peeters (Kinesist), Victor Van Dooren (Kinesist), Lars De Buyst (Verzorger), Maarten Rombauts (Clubdokter) en Rodrigo Vissers (Teammanager)

We wensen onze voltallige technische staf veel succes toe op het Lisp.