TR

TICKETING

Het Lisp daverde meermaals op zijn grondvesten het afgelopen seizoen. Het Lierse legioen toonde zich meermaals van hun beste kant. Spelers en supporters die één geel-zwart blok vormden.

We kijken nu al reikhalzend uit naar het seizoen ’23-’24 in de Challenger Pro League, een seizoen met maar liefst 16 clubs. Op vrijdag 2 juni om 12u trappen we de abonnementencampagne op gang. Koop je nieuwe abonnement en schrijf mee aan de toekomst van onze club!

PRIJZEN.

We hanteren dit seizoen exact dezelfde prijzen als vorig jaar. Via onderstaande tabel kan je de prijzen raadplegen voor vijftien thuiswedstrijden in de reguliere competitie.

Eventuele eindronde wedstrijden voor promotie zitten niet in het abonnement inbegrepen. Voor abonnementen onder de twaalf jaar hebben we vrijdag nog een leuk extraatje in petto. Hou dus zeker onze sociale media kanalen in de gaten.

ONLINE VERKOOP

Abonnementen zijn vanaf vrijdag 2 juni online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com/. Bestaande abonneehouders kunnen hun abonnement verlengen tot 8 juli, nadien komt jouw zitje in vrije verkoop.

Nieuwe abonneehouders kunnen vanaf vrijdag een vrije plaats bemachtigen. U kan kiezen om het abonnement op te halen of op te sturen naar uw thuis tegen een meerprijs van €10. Abonnementen worden opgestuurd vanaf 23 juni.

FRIENDS AND FAMILY.

Wil je in een handomdraai een abonnement aankopen voor jouw vrienden en/of familie? Dat kan online via https://lierse.roboticket.com/ met de functie “vrienden en familie” op voorwaarde dat elke abonneehouder geregistreerd is.

 

FYSIEKE VERKOOP

Vanaf 23 juni organiseren we op het Lisp een fysieke abonnementenverkoop. De openingsuren zijn:

23 juni: 10u tot 18u.

24 juni: 10u tot 12u.

27 juni: 10u tot 18u.

28 juni: 10u tot 17u.

29 juni: 10u tot 20u.

30 juni: 10u tot 17u.

04 juli:  10u tot 18u.

05 juli:  10u tot 17u.

06 juli:  10u tot 20u.

07 juli:  10u tot 17u.

08 juli: 10u tot 12u.

SCOOR ALS ABOHOUDER BIJ QUICK LIER!

Wint Lierse, dan win je als abonneehouder ook bij Quick Lier! Als abonneehouder geniet je van een cheeseburger bij een geel-zwarte overwinning! Geniet ervan.

Bij vragen omtrent de aankoop van een abonnement kan je terecht via info@lierse.com.

Tot snel op het Lisp!

ABO