We are back

We are back

Lierse is een feit. Lierse dat zijn jullie, de supporters. Het verleden is het verleden, het heden is nu. En het heden maakt dat wij een club zijn voor en door jullie. Een jarenlange geel-zwarte traditie kan en mag niet zomaar verdwijnen. En net daarom zag Lierse het levenslicht.

Elke speler die er als tegenstander ooit in het zand beet, zal het beamen: de sfeer op het Lisp is uniek en met niks te vergelijken. Het Lisp is de plek waar familiale gezelligheid hand in hand gaat met een ongelofelijke ambiance. Het Lisp is de plek waar spelers in geel-zwarte tenue de tegenstander het leven sportief zuur maken, opgejaagd en aangemoedigd door duizenden Lierse- én Kempenzonen. Het Lisp is er voor jullie. En als nieuwe maar tegelijkertijd ook kersverse traditieclub bij geboorte zijn wij jullie dankbaar voor het geloof in ons project.

Daarom ook dat wij als club en bestuur er bewust voor kiezen om het comfort op het Lisp naar volgend seizoen nog te verhogen, te verbeteren. Wat goed is, blijft: en wat blijft, dat zijn jullie. Maar jullie hebben als trouwe supporter van onze kleuren ook recht op iets. En dat willen we jullie aanbieden onder de vorm van een investering in extra supporterscomfort. Maar daar leest u later meer over.

Supporters, het Lisp is er voor jullie. Het Lisp is van jullie. En Lierse dat zijn jullie. Laat ons samen werken aan dit ambitieuze supportersproject met maar één doel: op ons eigen gezonde tempo opnieuw zo snel mogelijk promoveren naar 1B. En u mag het gerust weten: onze ambitie eindigt niet in 1B. Maar laat ons even realist blijven en even terug naar de basis gaan.

Wij zijn Lierse. Wij spelen in geel en zwart. Wij zijn de stad én de Kempen. En wij zijn jullie. En jullie zijn wij. We are back and we will be back where we belong!