FT

3-3 gelijkspel tegen RSCA Futures.

23.01.2023

Lierse heeft zondagavond in een ijskoud Koning Boudewijnstadion 3-3 gelijkgespeeld tegen RSCA Futures. Geel-zwart moest al na twee minuten achtervolgen na een corner die aan de eerste paal binnenwaaide door Bellman. Assistenkoning De Schryver bracht de bordjes op het halfuur gelijk, na een sublieme voorzet van Laes. De Smet verkeek zich op een voorzet op slag van rust en zo gingen de Pallieters met een achterstand de rust in. Na de pauze een gretig Lierse dat in dolle drie minuten een nederlaag kon ombuigen naar een 2-3 voorsprong. Doelpuntenmakers van dienst waren Pupe en Laes. De troepen van Tom Van Imschoot leken en belangrijke driepunter over de streep te gaan trekken, Stassin trapte de 3-3 in de slotfase alsnog voorbij doelman De Smet.