Ticket

Ticketinfo Lierse-RWDM

24.01.2023

Zondag 29 januari om 16u staat de topwedstrijd tegen RWDM op het programma. Hopelijk kunnen we op de steun rekenen van een talrijk opgekomen Lierse legioen. Sinds januari 2023 moeten de clubs van de Pro League verplicht alle tickets op naam zetten. Een ticket aankopen voor de wedstrijd is mogelijk op drie manieren. We leggen graag de verschillende opties uit.

 

ONLINE.

Koop vandaag nog online met jouw account een ticket via https://lierse.roboticket.com/

Wil je tickets kopen voor familie en vrienden? Ook dit is mogelijk via https://lierse.roboticket.com/ op voorwaarde dat elke supporter een account heeft aangemaakt. Via https://www.lierse.com/nieuws/online-ticket-kopen-voor-familie-vrienden kan je alle informatie hierover raadplegen

Nog geen account? Maak er eentje aan en vervolledig uw aankoop voor de wedstrijd tegen RWDM. 

Ervaar je problemen bij het aanmaken van een account of het aankopen van een ticket? Contacteer onze ticketdesk door te mailen naar info@lierse.com.

 

FANSHOP. 

Tijdens de openingsuren van de fanshop is het eveneens mogelijk om een ticket aan te kopen. Breng ons dus gerust een bezoek tijdens volgende openingsuren. 

25/01: 10u-18u.

26/01: 10u-17u.

27/01: 10u-17u.

 

LOKETTEN.

De loketten zijn zondag vanaf 14u30 geopend. Aan de loketten kan u een ticket aankopen na een verplichte registratie. Omwille van administratieve redenen vragen wij bij een loketverkoop een meerprijs van 5 euro. 

 

Tot zondag op het Lisp!