Abo

Abonneehouder nodigt uit

17.09.2021

Je hebt het de afgelopen weken sowieso gemerkt. Tijdens de eerste thuiswedstrijden op ons Lisp was de geel-zwarte supporterssteun fantastisch! Jullie hebben er mee voor gezorgd dat Lier een onneembare vesting is en geen enkele ploeg ons wist te verslaan.

De ruggengraat van ons supporterslegioen blijft uiteraard onze abonneehouder. We zijn verheugd dat we jou daar bij mogen rekenen. De club doet dan ook graag iets terug. Voor de wedstrijd tegen de waaslanders ontvang je van ons namelijk een gratis toegangskaart. Dit bovenop je gebruikelijke toegang als abonneehouder uiteraard. Nodig dus een vriend, buur, neef of ... uit voor een spannend en sfeervol avondje Lierse.

HOE RESERVEER IK EEN GRATIS TICKET?

Het gratis ticket kan je verkrijgen via https://lierse.tickethour.be/. Eke abonneehouder heeft een email ontvangen met een persoonlijke code. De persoon die je uitnodigt kan zijn of haar ticket online via de normale manier reserveren. Op het einde van de reservatie kan hij of zij dan de code gebruiken om zo het e-ticket gratis toegestuurd te krijgen. Een gratis toegangskaart is enkel in voorverkoop verkrijgbaar! 

Indien er vragen zijn, contacteer gerust info@lierse.com.

COME ON YOU YELLOWS