keukens

Bedankt Keukens Van Lommel!

07.06.2023

Na vier prachtige jaren neemt Keukens Van Lommel aan het einde van het seizoen afscheid als hoofdsponsor van Lierse. Het keukenbedrijf met toonzalen in Westerlo en Aarschot blijft actief als jeugdsponsor bij Lierse.

Keukens Van Lommel en Lierse hebben samen een mooi parcours afgelegd. De bijdrage van Herwig en Stefan aan de heropstart van de club is van onschatbare waarde geweest. Het Lisp zal altijd een thuis blijven voor het familiebedrijf. De A-ploeg en jeugdspelers die op de site Oosterwijk trainden verhuizen naar de jeugdsite Kessel met ons stadion als thuisbasis.

Stefan Van Lommel: “We bedanken Lierse voor de fijne samenwerking en zijn trots dat we zo’n mooie club jarenlang hebben kunnen steunen.We blijven via de jeugdwerking verbonden met de club. De Lierse-jeugd is goed op weg om terug een begrip te worden in het Belgische voetbal”.

Het spreekt voor zich dat onze club op zoek gaat naar een nieuwe hoofdsponsor voor het seizoen 2023-2024. Momenteel zijn er enkele gesprekken gaande met potentiële partners en hopen we in aanloop naar de competitie met nieuws te komen.

Bedankt voor alles, Herwig & Stefan!