voorbereiding

Voorbereiding 2023-2024

07.06.2023

Terwijl onze spelers genieten van de laatste vakantiedagen kunnen we vooruitblikken op het oefenprogramma. Op 20 juni staat de eerste veldtraining op het programma in Kessel. Meteen een eerste ontmoeting met de gloednieuwe technische staf.

Traditioneel zijn de eerste twee oefenwedstrijden tegen lokale tegenstanders en dat is dit jaar niet anders. KFC Putte en Rita Berlaar spelen op 24 juni en 28 juni gastheer voor de troepen van Jo Christiaens. Op 1 juli volgt meteen een stevige test achter gesloten deuren op bezoek bij landskampioen RAFC. Tussen 2 en 9 juli is er een break voorzien voor het tweede gedeelte van de voorbereiding.

Midden juli maakt geel-zwart zich op voor een trip naar FC Eindhoven en staat er op zaterdag 22 juli in Herenthout een galawedstrijd in het verschiet tegen Al-Rayyan. Bij de Qatarese nummer zeven spelen enkele smaakmakers zoals Sofiane Bouffal (Southampton, LOSC Lille) en Steven Nzonzi (AS Roma). Een wedstrijd om naar uit te kijken!

De laatste rechte lijn richting de competitie vervolledigen de Pallieters met verplaatsingen naar Thes Sport, Capellen FC en Dessel Sport.

Het weekend van vrijdag 11 augustus wacht de eerste competitiewedstrijd.

De ticketinfo voor de verplaatsingen naar KFC Putte en Rita Berlaar volgen later deze week.