businessavond

Eerste Business Kick-off event was een succes

13.09.2018

Lierse wil, net zoals met haar supporters, ook een sterke band opbouwen met de verschillende business-partners

Daarom werd er om het het seizoen op gang te trappen een Business Kick-off Event georganiseerd. Meer dan 70 bedrijfsleiders en in totaal 150 klanten genoten met volle teugen van een avondvullend programma.

De avond startte met een uiteenzetting door Thomas Broeckaert. De nieuwe commercieel directeur van Lierse gaf toelichting bij de zakelijke aanpak van de club voor dit seizoen. Op welke formules de klanten beroep kunnen doen, maar hij lichtte ook toe hoe een partnership met Lierse rendabel wordt voor een bedrijf. 

Thomas gaf dan het woord door aan Luc Van Thillo. De eigenaar van onze club deed het relaas van de overname van club, stadion en eigendomsrechten. Van Thillo lichtte eveneens een tipje van de sluier van de toekomstplannen van de club. Maar ook over welke inspanningen er tot nog toe werden geleverd, niet in het minst door de talrijke vrijwilligers. 
Ook het business-gedeelte werd aangepakt door de club, het was dan ook een terecht trotse Van Thillo die de business-klanten rondleidde in de vernieuwde ruimtes van het stadion. Ook de werken aan het stadion en tribunes zelf, o.a. met steun van de partners Era Renomar, Brouwerij Haacht en Keukens Van Lommel, kregen de nodige tekst en uitleg. Daarnaast werden de structurele partnerships met Circus - Zimmer Staal - JAKO, en wagenpartner Hyundai, extra toegelicht.

Doorheen de avond was er ook tijd en ruimte om de innerlijke mens te versterken. Wijnen van onze leverancier Wijnhandel de Kok, en hapjes van cateringpartner Van Eyck, konden niet ontbreken.

Na de rondleiding was het tijd om de hoofdtrainer aan het woord te laten. Een zichtbaar opgetogen René Trost bracht zijn begeestering voor alles was geel-zwart is, over aan het publiek.

Tenslotte was er nog tijd voor een vragenronde, waar ook CEO Yorik Torreele nog wat vragen van de aanwezige gasten beantwoordde. Op het einde van de avond konden de verschillende business-mensen nog wat nakaarten, en netwerken.
We mogen terugblikken op een succesvol eerste business-event en nemen al de feedback van onze klanten ter harte.

Een paar dagen later al stond de eerste thuiswedstrijd in de competitie op het programma. Tegen Knokke mochten we maar liefst 200 eters ontvangen in onze verschillende business-ruimtes. Ook hier werd het een gezellige avond. De gasten genoten van het diner, maar konden ook luisteren naar een interview met Lierse Legend Jurgen Cavens. De wedstrijd kende een spannend verloop en was aangenaam om volgen, net als de sfeer in onze seats. Dit weekend mikken we alvast met z'n allen op een eerste thuisoverwinning. Reserveren voor de diners kan via catering@lierse.com.

Ook interesse om onze businesspartner te worden en een interessant netwerk te vervoegen? Dat kan nog steeds. Er zijn nog verschillende seats, 1906-paketten en andere commerciële formules beschikbaar. Meer info daarover kan je verkrijgen via business@lierse.com

De komende dagen maken we alvast 2 nieuwe sponsors bekend, blijf ons dus volgen..

Hieronder kan je een sfeerimpressie bekijken van het kick-off event en de eerste wedstrijd.