saNTERMANS

LIERSE HAALT BEN SANTERMANS DEFINITIEF BINNEN

15.04.2020

 

Deze namiddag heeft de club een akkoord bereikt met Ben Santermans. De 27-jarige centrale verdediger komt transfervrij over van Lommel SK en tekende voor 1seizoen + 1optie.

Santermans speelde vorig seizoen op huurbasis voor geel-zwart en liet een sterke indruk na. Hij speelde 8 wedstrijden na de winterstop en werd kapitein van de ploeg. De Limburger speelde o.a. bij ASV Geel, FC Den Bosch, Beerschot-Wilrijk, Lommel en maakt nu de overstap naar het Lisp.

Ben Santermans: “Ik ben ongelooflijk blij met de verdere samenwerking met Lierse. Persoonlijk wou ik heel graag bij de club blijven en het plaatje klopt nu volledig. Vanaf de eerste dag voelde ik mij thuis en door omstandigheden werd ik zelfs kapitein. Lierse is een mooie club met een prachtige achterban. Het klopt dat door mijn ervaring in 1B enkele clubs gepolst hebben, alleen kan ik op dit moment nergens beter vertoeven als bij Lierse. Ik sta te popelen om voor onze supporters te spelen en ze hopelijk een topseizoen bezorgen”

Sportief directeur Herwig Van Lommel geeft tekst en uitleg bij deze transfer: "Ben heeft vorig seizoen bewezen dat hij een echte leider is die in moeilijke omstandigheden de ploeg veel heeft bijgebracht. Dit is een enorm mooie transfer voor de club en zal ongetwijfeld andere jongens overtuigen om ook voor ons te tekenen."