logo lierse

Lierse selectie voor de derby op ASV Geel

07.09.2018

Na het gelijkspel op de eerste speeldag tegen Knokke zijn we er met z’n allen klaar voor om richting het Leunenstadion te trekken. Zaterdagvond om 20u treffen we daar ASV Geel. Onze spelersgroep kijkt er alvast naar uit om samen met de talrijke fans de derbystrijd aan te gaan.

Met z’n allen zijn we aan het uitgroeien tot één grote Lierse familie en week na week zullen we dan ook samen ten strijde trekken. Lierse leeft, dat mag duidelijk zijn!
Zo kreeg de afbeelding van de indrukwekkende tifo van Brigada Trenta van vorig weekend, een speciale plaats in de kleedkamer van onze jongens op het stadion.

Onze hoofdtrainer, René Trost, selecteerde de volgende 18 spelers:
GEENS,  VITS,  BASTIAENS, D’ONOFRIO, SCHOPS, VD VEKEN, BOUJOUH, MAUS , SOLS, WILS, MOLENBERGHS , BUYENS, JANSSEN, ANSOMS, MEEUS, BOULAOUALI, KUIJLAARS en VERMEIREN.

Lierse kan in Geel geen beroep doen op Da Silva (enkel) en Nelissen (overbelasting knie). Boujouh en Ansoms komen in hun plaats. Maes en Troosters (allebei geblesseerd) werken verder aan hun revalidatie.

De loketten ter plaatse zullen geopend zijn! Er zijn nog een 300-tal zitplaatsen beschikbaar. Bij uitputting kunnen eventueel nog extra staanplaatsen ter beschikking gesteld worden.

Ticketprijzen voor Lierse supporters:
Zitplaats: € 10
Zitplaats 12j t/m 17 j: € 5
Zitplaats –12j: gratis
Mindervaliden: gratis (begeleider betalend)

Vanavond spelen onze BELOFTEN hun eerste thuiswedstrijd en dat tegen ASV Geel. Aftrap om 20u00 (Bovemansstraat 20, Westerlo), gratis toegang voor abonnees.