Swinnen

Lierse trekt Tibeau Swinnen aan

14.12.2020

Onze club bereikte deze namiddag een akkoord met Tibeau Swinnen. De 25-jarige Belgische centrale middenvelder tekende tot het einde van het seizoen.

De in Diest geboren Swinnen doorliep de jeugdreeksen bij KRC Genk. In 2013 tekende hij voor FC Eindhoven. Voor de blauw-witten speelde de polyvalente middenvelder in totaal 112 wedstrijden en scoorde hij drie doelpunten. In de zomer van 2018 stapte de kersverse Lierse speler over naar Helmond sport waar hij in zijn eerste seizoen uitgroeide tot kapitein van de ploeg.

Met Swinnen halen we een ervaren middenvelder met een totaal van 176 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op de teller staan.

De recentste speler van geel-zwart gaf ons al een eerste reactie: “Dankzij Lierse kan ik mijn eerste minuten maken in het Belgische voetbal. Na 7 seizoenen in Nederland te spelen, ben ik blij dat ik me in eigen land op de voetbalkaart kan zetten. Lierse is een mooie club, en ik hoop met mijn voetballend vermogen en ervaring de ploeg iets te bij te brengen”

Welkom, Tibeau!

ff